Falling in love is awfully simple, but falling out of love is simply awful

Wednesday, 27 March 2013

DiGi Easy Prepaid Blogbuster

Selamat tengah hari..

Nowadays, orang asyik merungut pakai line ni mahal lah internet slow lah. But alhamdulillah selama fatin guna DiGi ni tak ada masalah. Jimat pun jimat yang sangat jimat. Korang nak bergayut sampai tertidur pun boleh. Once you Digi easy prepaid user korang dapat 24 hours call free dan free sms. Wuu syiokk kan ? Jangan sampai bergaduh sudah asyik bergayut je. Hihi :) Tapi yang penting korang kene lah register nombor boyfriend and nombor yang lain lain korang nak call tu as buddyz dulu. Kalau tak tak dapat lah free calls yang dimaksudkan.

  

Kelebihan guna Digi easy prepaid ni korang tak payah susah payah hari hari nak topup lepas tu tak payah risau lah kredit habis masa tengah call. Lagipun kredit korang tu takkan habis. Sampai expired date pun kredit korang at least ada RM 10 and above. Ini pengalaman fatin guna Digi lah. Cukup haribulan kredit korang tu boleh buat kahwin tau. Eh tak gurau je :) Tapi kebanyakannya mesti akan risau pasal coverage kan. Korang jangan risau coverage digi ni superb tak ada masalah. Orang kuning kan ada di mana sahaja.  Mobile Internet dia pun murah. Korang boleh subscribe untuk sebulan terus. So boleh surfing internet bila bila masa dan di mana jua anda berada.

For more enquiries korang just click DiGi Easy (BM) untuk bahasa melayu dan yang ini DiGi Easy (BI) untuk bahasa omputih :)

Kepada user DiGi plan yang lama kalau nak bertukar kepada plan yang baru senang je korang tak payah pergi Digi Centre. Korang just kene ada kredit RM 5 ke atas then korang just dail 128*1*4# then korang tukar plan tu, tekan 1.New DiGi Easy Prepaid. Mudah kan ? So selamat mencuba :)

1 comments:

Faiz Ahmad said...

Hai fatin..mcm nk add buddy ye?